El músic i intèrpret Serafín Zubiri actuarà a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera divendres que ve 19 de juliol en un espectacle en què es recordarà a Nino Bravo i el farà en companyia de la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera.

El concert començarà a les 19.00 hores i està inclòs en la programació dels actes organitzats amb motiu de la celebració del 50é aniversari de la fundació del CAM de Bétera.

“Recordant a Nino Bravo” és el títol d’este esdeveniment cultural en el qual el cantant Serafín Zubiri interpretarà les millors cançons del cantant valencià acompanyat per la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera.

El músic navarrés, que ha representat a Espanya en el festival d’Eurovisió en dues ocasions, està realitzant una sèrie de concerts en diferents localitats amb repertori de Nino Bravo i implicant i col·laborant amb bandes de música locals. Amb este projecte arriba a Bétera divendres que ve.

Venda d’entrades

Les entrades poden comprar-se de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores a la Casa de la Cultura de Bétera i el mateix dia del concert 30 minuts abans que comence l’espectacle musical a l’auditori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia