Les comissions falleres de Bétera van tindre una cita aquest passat dissabte, 13 de juliol, per disputar el Campionat de Jocs de Taula. Aquesta activitat està organitzada per la Junta Local Fallera de Bétera i sempre compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera. Es tracta ja d’una cita anual en arribar el mes de juliol. L’acte va comptar amb la presència de les Falleres Majors de Bétera i la seua cort d’honor, les quals van ser les encarregades de realitzar el lliurament dels premis als guanyadors.

Concretament es jugaren les modalitats de truc, parxís i xinxó. A més a més, els més menuts també van disfrutar d’activitats infantils per a ells, com un pintacares.

La jornada donava inici a les 09.00 hores a les instal·lacions de Casa Nebot (carrer Estació, 5). Durant el campionat també hi va haver un esmorzar i paella per als participants. En definitiva, va ser una jornada festiva on va primar la germanor fallera i el bon ambient.

Els Majorals també van aprofitar aquest campionat per a instal·lar un punt de venda d’albaguetes.

A continuació adjuntem una fotogaleria de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia