Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) estarà present en 10 festivals de música d’impacte internacional que se celebren aquest estiu en la Comunitat Valenciana. La seua presència es farà factible a través de ‘Mediterranew Musix/Mediterranew Fest‘, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.

Carnet Jove compartirà espais en aquests festivals amb l’associació Calcsicova, Coordinadora d’Associacions de VIH i Sida de la Comunitat Valenciana. En aquests espais es repartiran aquest estiu un total de 50.000 preservatius amb tres dissenys diferents així com alcoholímetres entre les persones assistents. L’objectiu és promoure hàbits preventius i saludables entre el públic jove, en matèria de salut així com conscienciar contra la violència masclista.

Així mateix, l’IVAJ col·labora també amb els Punts Violeta, tant de la Generalitat com dels ajuntaments que els promouen en esdeveniments musicals. El calendari de participació es va iniciar en el Festival dels Arts a València el mes de juny i, en el Music Port Fest de Sagunt, els dies 5 i 6 de juliol.

Carnet Jove estarà en el FIB, Festival Internacional de Benicàssim del 18 al 21 de juliol, en el 4 Ever València, el 21 de juliol, i en el Low Festival de Benidorm del 26 al 28 de juliol.

Li seguirà l’Arenal Sound de Borriana del 30 de juliol al 4 d’agost; les Llegendes del Rock de Villena, del 7 al 10 d’agost; Wonderland Medusa, a Cullera, del 7 a l’11 d’agost; Rototom Sunsplash, a Benicàssim, del 16 al 22 d’agost, i la Nit Jove de la Fira de Xàtiva, el 17 d’agost.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia