La FIBA Europa ha confirmat oficialment l’elecció de València com a única seu espanyola per a la pròxima edició de l’Eurobasket Femení, que se celebrarà en 2021 a Espanya i França. Durant el passat diumenge 7 de juliol, la selecció espanyola de bàsquet femení es va alçar amb el seu quart Eurobasket, després de véncer a França per 86-66, en el torneig celebrat a Letònia i Sèrbia.

“És una gran notícia per a la ciutat i per a l’esport valencià, encara més perquè es tracta d’esport femení”, ha manifestat l’alcalde de la capital del Túria, Joan Ribó.

D’aquesta manera, el millor bàsquet femení d’Europa passarà pel pavelló de la Font de Sant Lluis del 17 al 23 de juny de 2021 en aquest esdeveniment coorganitzat per Espanya i França,

“Estic molt content i profundament satisfet que València siga l’única seu espanyola del pròxim Eurobasket Femení, que se celebrarà en 2021. És una idea estupenda, en la qual hem treballat conjuntament durant les últimes setmanes amb el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i amb la Federació Espanyola de Bàsquet”, ha explicat el primer edil de València.

València i Lió (França) seran les seus de la primera fase del campionat, inclosos els quarts de final. París albergarà, posteriorment, els partits de semifinals i la final.

A la Fonteta es jugaran els partits de dos dels grups de la primera fase, inclosos els de la Selecció Espanyola. D’altra banda, complex esportiu de L’Alqueria serà el lloc on els equips prepararan els partits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia