L’incendi forestal declarat dilluns passat a Beneixama (Alacant) ha sigut donat per controlat a les 9.00 hores d’este dimecres després d’afectar una superfície d’al voltant de 900 hectàrees, segons Emergències de Generalitat.

Així s’ha posat de manifest durant la reunió de coordinació sobre l’evolució de l’incendi, on també s’ha indicat que els propietaris de les casetes de la zona afectades, d’on van ser desallotjades un centenar de persones, ja poden tornar amb precaució.

A més, ha sigut reoberta al trànsit la carretera comarcal CV-576, que ha estat tancada estos dies a conseqüència de l’incendi, que pel que sembla es va produir de forma intencionada.

Durant la reunió, el director del Lloc de Comandament Avançat (PMA) ha donat per controlat l’incendi, que es va declarar dilluns passat sobre les 14 hores en una zona de difícil accés del municipi alacantí.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia