Fa uns dies comentàvem que les comissions falleres de Bétera van celebrar el seu ja tradicional Campionat de Jocs de Taula. Aquesta activitat, organitzada per la Junta Local Fallera de Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, és una cita anual en arribar el mes de juliol. L’acte comptava amb la presència de les Falleres Majors de Bétera i la seua cort d’honor, les quals van ser les encarregades de realitzar el lliurament dels premis als guanyadors.

Després d’aquesta cita anual on es jugaren les modalitats de truc, parxís i xinxó i els menuts disfrutaren d’activitats infantils com un pintacares, ara venen més esdeveniment on la germanor fallera tornarà a ser protagonista.

D’aquesta manera, el pròxim 27 de juliol tindrà lloc la jornada de Jocs Esportius. Aquest acte també està organitzat per la mateixa Junta Local Fallera de Bétera. Qui desitge participar en les diferents activitats que es duguen a terme deurà inscriure’s al seu casal, per tan sols 3 euros. El termini per poder formalitzar la citada inscripció és fins al pròxim dilluns, 22 de juliol.

Les modalitats esportives de les quals es podrà disfrutar són les següents: pàdel, frontó, futbet, bàsquet i aquagym.

Al llarg dels pròxims dies us oferirem més detalls sobre aquest esdeveniment esportiu (lloc de celebració, horari…).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia