Al voltant de les 13.00 hores d’aquest dijous, 18 de juliol, membres de la directiva de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) procedien al recompte dels vots de les persones assistents a la 9a Ruta de la Tapa.

Com cada any, a votació popular, s’indicava en un díptic a omplir quina era la tapa preferida per les veïnes i veïns que durant els quatre dijous de juny han acudit als restaurants participants en la citada ruta a degustar les seues tapes preparades per a l’ocasió.

Aquests díptics eren depositats en unes urnes, les quals eres recollides per l’ACB per poder fer el recompte. Hui s’ha procedit al citat recompte a les instal·lacions de Casa Nebot, comptant amb la presència del nou regidor de Comerç Joaquin Martínez i altres empleades de l’Ajuntament de Bétera. Aquest recompte ha estat gravat in streaming al Facebook per la mateixa Associació de Comerciants de Bétera.

Després de classificar cada votació per restaurants participants en muntons, s’han comptat el nombre de díptics de cada muntó.

El restaurant més votat i, per tant, el guanyador del primer premi de la 9a Ruta de la Tapa hi ha sigut ‘El Corral’. El segon restaurant més votat ha sigut ‘Josynés‘ i el tercer ‘El Trull’.

Després, s’ha realitzat el sorteig dels tres guanyadors del sopar per a dues persones en els tres restaurants premiats. En breu, l’ACB es ficarà en contacte amb els guanyadors.

Està previst que la setmana pròxima es faça l’entrega dels premis als restaurants guanyadors i també als guanyadors del sorteig.

Així mateix, també s’entregarà els premis de la millor tapa a votació del jurat de l’Associació de Comerciants de Bétera, el qual es va donar a conéixer durant la realització de la ruta. Cal recordar que els guanyadors van ser Ágora 23 i Josynés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia