Fa un parell de setmanes, el Barracó dels Majorals 2020 obria les seues portes per oferir els seus sopars i recollir diners per a les festes del pròxim any. Amb la seua apertura arribava també una programació completa d’actes previs a les Festes Oficials de Bétera de l’any 2019. El primer dels actes arribava dissabte 6 de juliol amb una concentració de vehicles antics. Després, dissabte 11 de juliol, era el moment per a ballar a ritme de la festa salsera de ‘Salxa x 4′.

Finalment, aquest dissabte, 20 de juliol, arriba el moment de rememorar èpoques importants com la dels 80 i 90 amb una discomòbil remember. Els assistents podran disfrutar de les millors cançons d’aquest gènere, amb els Dj‘s Jose Luís “El Nano” (El Torero-Spook) i Alberto Doménech (Barraca).

Serà al voltant de les 12.00 hores, l’hora en què comence la festa. Qui vulga disfrutar abans dels sopars del barracó, comptarà amb una amplia varietat de propostes. Tapes, ensalades, entrepans, sàndwitx, hamburgueses i un menú infantil formen part de la carta gastronòmica d’aquest grup. A més a més, a les 23.00 hores, podrà contemplar el Cavalfoc organitzat dins el ‘Folkestiu‘. Aquest eixirà des de l’Albereda. Es tracta d’un correfoc amb un ritme trepidant i una gran posada en escena.

El Barracó dels Majorals estarà fins al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia