El tradicional Folkestiu arribarà aquesta vesprada a la plaça del Mercat de Bétera. D’aquesta manera, del 18 al 20 de julio es durà a terme la 8ª mostra d’estiu de música i cultura popular organitzada per l’Ateneu Cultural. Aquesta ja és una cita ineludible durant el mes de juliol.

La finalitat d’aquesta iniciativa és oferir un recull d’espectacles musicals, dansa i activitats culturals basades en el patrimoni musical i cultural popular i tradicional valencià i d’altres localitats de la Mediterrània.

Des de l’organització informem que hui a la mitjanit finalitzarà el termini per poder reservar el sopar per a demà divendres 19 de juliol, abans de l’actuació de Pep Gimeno Botifarra i Ahmed Touzani, mitjançant el següent enllaç: Sopar Folkestiu.

Els actes començaran aquest dijous 18 de juliol amb un homenatge als artesans de la festa i continuaran el divendres 19 i el dissabte 20 amb un ampli i variat programa d’actuacions i activitats. Tres dies intensos de música i cultura popular, amb fira d’artesans, sopar a la fresca, actuacions musicals, tallers, espectacles infantils i balls a la plaça.

Tots els espectacles són gratuïts.  Enguany, a més, cap la possibilitat d’adquirir la samarreta oficial del Folkestiu 2019 (edició limitada). Teniu 24 hores per a reservar-la al preu especial de 8€ al següent enllaç: Samarreta Folkestiu.

La programació detallada es troba al cartell adjunt.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia