(EFE) El València Basket va presentar aquest dijous els seus nous equipaments per a la pròxima temporada. La nova indumentària inclou com a principal novetat la plasmació de l’ona del so que es viu a la Fonteta. Aquest so va ser registrat en un partit amb diversos micròfons creuats i a ell es pot accedir també mitjançant un codi QR inclòs en totes les samarretes.

La col·lecció ‘Soroll Taronja‘ (Soroll Taronja), com és habitual en el club, ha sigut realitzada per l’empresa valenciana Luanvi i la idea creativa és de la productora Aftershare, col·laboradora habitual de l’entitat.

Víctor Luengo, exjugador i responsable de màrqueting del club, va recordar que es va crear l’expressió ‘Soroll taronja’ fa ja cinc anys. En aquest sentit, amb aquesta iniciativa han volgut d’una banda homenatjar l’afició i per una altra que els jugadors porten el suport dels seus seguidors allà on juguen.

El club valencià manté el taronja com a color del seu equipament principal, encara que com en la passada campanya hi haurà dos tons diferents, presenta com a principal novetat el color blau, present en alguns rivets tant en aqueixos pantalons com en la samarreta i principal a la roba d’entrenament i de passeig.

La combinació és a l’invers en la segona, en la qual el blau (també amb dos tons) és el color principal i el taronja és el secundari. La tercera, obligada en l’Eurolliga, serà d’un color ‘cava’ combinat amb els dos anteriors. Una altra de les novetats és que la bandera espanyola i de la Comunitat Valenciana estaran en els tres equipaments.

Alberto Abalde i Rebeca Cotano van ser els representants dels primers equips masculí i femení en la desfilada de models amb el qual va acabar l’acte celebrat en una de les sales de cinema del centre comercial i d’oci MN4 i en el qual diversos jugadors de les categories inferiors van completar la desfilada.

Vicente Solá, president del club, va destacar la relació de més de vint anys amb Luanvi i va agrair l’esforç de vestir no solament als primers equips sinó a totes les categories inferiors i l’haver avançat a juliol una presentació que normalment es fa al setembre. A més, a partir d’aquest divendres es podran adquirir.

El conseller delegat del club Paco Raga va explicar que, per novena campanya, el club gràcies al suport de Juan Roig i Hortensia Herrero  tornarà a renunciar a tindre un patrocinador principal per a lluir el lema “cultura de l’esforç”.
“No són només dues paraules”, va recalcar, sinó la guia que els ha permés aconseguir nombrosos èxits els últims anys.

Vicente Tarancón, president de Luanvi, va recalcar l’esforç que ha suposat avançar l’entrada i va indicar que aporten prop de vint mil unitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia