Ha arribat l’estiu i les activitats no cessen a les Falles de Bétera. A banda dels actes de germanor programats per la Junta Local de Bétera, les distintes comissions també preparen diverses activitats.

Així, la Falla Gran Via del Sud ha preparat per a aquest dissabte, 20 de juliol, una Festa Andalusa per a totes i tots sota el nom de ‘Rebujitos Party‘. Doncs, a banda de les falleres i fallers de la comissió, també estan convidats amics, familiars, veïnes i veïns. Totes i tots seran benvinguts per poder passar una gran i divertida jornada.

Per a l’ocasió i per a ser una autèntica Festa Andalusa, no faltarà el vi blanc, ni el pernil, ni les sevillanes. La jornada començarà a partir de les 19.00 hores, al casal faller d’aquesta falla. Qui s’acoste, també podrà disfrutar de “tablao flamenco” i Photocall.

Qui ho desitge podrà anar disfressat i/o vestit amb la indumentària tradicional d’aquesta classe de festes o portar complements. Aquells que vagen disfressats tindran un xupito gratis.

D’altra banda, els més menuts també seran protagonistes de la festa amb el taller de complements organitzat en exclusiva per a ells.

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia