El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya de les categories Juvenil i Júnior. En aquest campionat, els integrants del CN SOS Bétera van aconseguir entrar en la final de totes les proves. A més, aquests van aconseguir 3 medalles a la Platja de Zarautz, una plata i dos bronzes.

Les medalles van ser per a Lola Caballero i Andrea Sanfeliu, bronze en relleu de taula, una altra de bronze per a Lola Caballero en la prova de *Ocean i plata en relleu de tub per a l’equip format per Andrea Sanfeliu, Lola Caballero, Clara Zarzoso i Carolina Cap.

Els últims a competir en el Campionat d’Espanya seran els socorristes absoluts a la platja de la Corunya. Com habitualment, aquests compten amb tot el suport del CN SOS Bétera perquè gaudisquen de l’experiència i aconseguisquen grans èxits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia