(EFE) L’incendi declarat aquest dissabte a la fàbrica de l’empresa Grefusa a Alzira ja ha sigut donat per extingit i s’han retirat del lloc tots els mitjans que han treballat en la seua extinció, segons Emergències de la Generalitat.

L’incendi s’ha declarat en un mangote d’oli d’aquesta empresa de productes d’alimentació, situada en el polígon industrial Tisneres d’Alzira, segons fonts del Consorci de Bombers de València.

Les fonts han indicat que han rebut l’avís sobre les 11.40 hores i fins al lloc s’han desplaçat dotacions dels parcs d’Alzira, Cullera, Silla i Torrent, així com un mitjà sanitari.

Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que per mitjans propis s’ha traslladat des de l’empresa a un home de 37 anys que presentava cremades a l’Hospital de la Ribera, a Alzira. Des d’aqueix centre, ha sigut portat a l’Hospital La Fe de València.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia