Centenars de veïns i veïnes de Bétera van rememorar el passat divendres, 19 de juliol, els temes més populars del cantant Nino Bravo. El músic i intèrpret Serafín Zubiri actuava a l’auditori de la Casa de la Cultura del municipi en un espectacle on es recordava al cantant d’Aielo de Malferit.

La Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) va ser l’encarregada d’acompanyar a Zubiri en aquesta magnífica actuació. I es que el músic navarrés, que ha representat a Espanya en el festival d’Eurovisió en dues ocasions, està realitzant una sèrie de concerts en diferents localitats amb el repertori de Nino Bravo i implicant i col·laborant amb bandes de música locals.

El concert començava al voltant de les 19.00 hores, emmarcant dins la programació dels actes organitzats pel CAMB amb motiu de la celebració del seu 50é aniversari.

Sota el nom Recordant a Nino Bravo, temes com ‘Te quiero‘ o Noelia’no van faltar en aquest espectacle on la població de Bétera va eixir més que satisfeta.

A continuació, adjuntem una xicoteta fotogaleria del concert:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia