Passades les 00.00 hores, començava el passat dissabte 20 de juliol l’últim dels actes dels Majorals 2020 previ a festes. Així, arribava el moment de rememorar èpoques importants com la dels 80 i 90 amb una discomòbil remember. Els assistents pogueren gaudir de les millors cançons d’aquest gènere, amb els Dj‘s Jose Luís “El Nano” (El Torero-Spook) i Alberto Doménech (Barraca).

I és que, cal recordar que, durant el mes de juliol els Majorals per a l’any que ve han realitzat diversos esdeveniments per celebrar que ja queda molt poc perquè arriben les Festes d’Agost de Bétera. Primer arribava dissabte, 6 de juliol, una concentració de vehicles antics. Després, dissabte 11 de juliol, era el moment per a ballar a ritme de la festa salsera de Salxa x 4′ i, finalment, era el torn per al citat remember.

El Barracó dels Majorals estarà obert fins al 22 d’agost. Qui vulga gaudir dels sopars del barracó, comptarà amb: tapes, ensalades, entrepans, sàndwitx, hamburgueses i un menú infantil formen part de la carta gastronòmica d’aquest grup.

A continuació, oferim una xicoteta fotogaleria de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia