A les portes de l’Ajuntament de Bétera s’ha concentrat hui nombrosos veïns, treballadors del consistori i regidors de la corporació municipal encapçalats per l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, per a condemnar els últims assassinats masclistes patits en els últims dies.

L’últim assassinat s’ha produït a Calp on un home de 61 anys ha matat presumptament a la seua parella, una dona de 57 anys de nacionalitat Belga.

El succés va ocórrer la matinada del diumenge al dilluns, un poquet abans de les 1.30 hores, en una vivienda de la urbanització Vallesa, a Calp, on la filla de la víctima va trobar a la seua mare amb una ferida per arma blanca en el tòrax i a l’home amb diverses punyalades en el cos, pel que sembla quatre, per la qual cosa va avisar a la Guàrdia Civil.

L’home, que presentava ferides perquè segons els primers indicis va tractar de suïcidar-se després del crim, va ser traslladat encara amb vida a un centre hospitalari per a ser intervingut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia