Les temperatures màximes a Bétera aplegaran hui als 37° de màxima per això el nostre municipi es troba hui en alerta groga per altes temperatura, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia. Altes també seran les temperatures previstes per a demà dijous amb 35° de màxima i 21° de mínima a Bétera.

El cel estarà este dimecres aclarit amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior i el vent bufarà variable fluix tendint a la vesprada a component est.

La calor intensa que des del cap de setmana afecta a nombroses zones del país manté la província de València en alerta groga per valors de 35 i 37 graus, informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en el seu web.

A més, el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals per a este dimecres és extrem en quasi tota la Comunitat Valenciana, excepte en els litorals de Castelló i València i sud de la província d’Alacant, on és alt, segons alerta el 112CV.

Aemet ha informat que la calor dels últims dies comença a cedir, encara que encara 11 províncies de 8 comunitats mantenen l’avís taronja per valors de fins a 40 graus.

 

Predicción meteorológica de Aemet para los próximos días en Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia