Quan arriba l’agost, el primer dels actes més esperats sobre les festes de Bétera és el tradicional sopar de gala d’estiu celebrat a les instal·lacions de la Piscina del Poliesportiu Municipal de la localitat. Enguany, tindrà lloc el pròxim 3 d’agost. Les Obreres i Majorals de 2019 ja tenen a la venda els tiquets (60 euros) des de fa unes setmanes i, aquesta, és l’última setmana per a poder adquirir-los.

Qui desitge acudir tan sols ha de contactar amb algun dels majorals o amb les obreres de 2019. No obstant, hi haurà d’afanyar-se perquè ja queden pocs tiquets.

Com ja és habitual, la vesprada començarà amb la recollida del President dels Majorals i les Obreres de 2019. La música de la xaranga amenitzarà aquesta recollida.

Una vegada els convidats ja estiguen a la piscina, es procedirà a la recepció de les Obreres i Majorals de 2019 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local.

El moment més esperat per totes i tots arribarà amb el ball preparat per les quatre Obreres i quatre Majorals. La festa seguirà amb música i beguda en barra per a tots els allí presents.

Per a l’ocasió s’ha preparat algunes sorpreses. Així, la comissió d’espectacles ha preparat una gran Macrodiscomòbil amb efectes de llum i so, entre d’altres.

A més a més, enguany el muntatge per a la presentació de les Obreres i Majorals i el seu ball a la Piscina comptarà amb pantalles de retransmissió, perquè tots els assistents puguen veureu bé, i un so immillorable per poder escoltar-ho tot a la perfecció.

Quant al sopar, el menú serà el següent:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia