La Diputació de València ha creat la delegació de Bandes de Música, que dirigirà Jordi Mayor, alcalde de Cullera, percussionista de la Societat Musical Santa Cecilia i mestre de música, per a qui ja “no hi ha excusa per a estar al servei de les bandes i els milers de músiques i músics que les formen”.

La Delegació de Bandes de Música està integrada dins de l’àrea de Cultura que dirigeix el diputat Xavier Rius, però a diferència d’anteriors legislatures tindrà un diputat al capdavant, que disposarà de programa i pressupost propis amb la finalitat d’impulsar esta activitat, segons un comunicat de la Diputació.

Major, qui s’estrena en la Diputació com a responsable de Turisme i Bandes, ha destacat que “era el moment de diferenciar la idiosincràsia de la música de banda dins de la cultura”, doncs encara que des de l’àrea de Cultura “s’ha treballat bé el tema de la música, es pot fer molt més”.

El president de la Corporació provincial, Toni Gaspar, ha agraït el treball realitzat per l’àrea de Cultura i ha assegurat que la música, que “vertebra la província, mereixia una entitat pròpia” dins de la institució.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia