La penya coetera “Vol Lliure” ha convocat un curiós concurs fotogràfic per a les pròximes festes en el qual els participants hauran d’enviar fotos mentre munten les gàbies que cada any protegeixen les façanes de les seues cases del foc de la coetà.

La idea va sorgir en la “taula dels coets” que convoca l’Ajuntament de Bétera i en el qual participa la regidoria de Festes, Alcaldia, els Majorals i les penyes coeteres. Allí és on es treballa conjuntament per a protegir la festa dels coets i on en 2016 es va decidir que la Coetà de Bétera tornara a tots els carrers del poble, “va ser en eixe moment quan la directiva de Vol Lliure va redactar una sèrie de mesures, la primera d’elles era promocionar la protecció de les façanes, fomentar i premiar a la gent que protegira les seues façanes per a animar a la resta. Amb este motiu vam proposar un concurs de gàbies”, explica el president de Vol Lliure, Toni Grande.

En què consisteix el concurs?

“La nostra idea és que els veïns i veïnes de Bétera, que per a nosaltres són els vertaders guardians del foc, es fotografien mentre munten la seua gàbia, posen el tauló de fusta, tapen les finestres amb un tros de cartó, posen teles conilleres o qualsevol altre material destinat a protegir la façana”, explica Toni Grande.

Les fotos, que han de ser del muntatge d’enguany (no val d’anys anteriors), es recolliran del 5 al 15 d’agost (tots dos inclusivament). A partir d’este moment els veïns i veïnes que vullguen participar poden enviar les seues fotos de 3 formes:

1. Instagram: hauran d’etiquetar a Vol Lliure a la foto i Vol Lliure la pujarà al seu compte.
2. Facebook: hauran d’etiquetar a Vol Lliure i Vol Lliure pujarà la foto al seu compte d’Instagram.
3  WhatsApp: els participants podran enviar la foto al telèfon 617085082. Enviaran la foto i el nom del muntador i la penya la penjarà en el seu compte d’Instagram.

A partir del dia 5 d’agost quedarà obert el concurs. La penya Vol Lliure ho anunciarà a través de les seues xarxes socials i començaran a pujar les primeres fotos que els veïns vagen enviant perquè la gent puga donar-li a “m’agrada”. La foto guanyadora serà la que obtinga més “likes” a través de l’Instagram de Vol Lliure.

El dia 19 d’agost a les 10.00 hores es tancaran les votacions. La foto amb més “likes” serà la guanyadora. En cas d’empat la guanyadora serà que la que es va penjar en la xarxa abans. El premi del concurs de 2019 serà un sopar per a dues persones en el Barracó dels Majorals 2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia