Divendres que ve 2 d’agost s’inaugurarà l’exposició fotogràfica del veí de Bétera, Ximo Asensi. Una mostra que es podrà veure en l’Antic Ajuntament fins al pròxim 16 d’agost i que estarà formada per un total de 50 imatges.

En esta exposició Asensi vol mostrar un poquet de tot, però principalment vol presentar elements representatius de Bétera. En ella podrem trobar diferents edificis significatius del municipi, com la torre Bofilla o Casa Nebot. Però també trobarem edificis o zones de València, com el port o la Plaça Redona.

Hi haurà també lloc per a vistes i paisatges tant de Bétera com dels seus voltants i, alguna mostra d’ocells i plantes de la zona. L’objectiu d’Asensi és compartir amb els veïns del municipi, i amb aquelles persones que s’acosten a l’exposició, “algunes coses que molta gent pel dia a dia no veu”.

L’exposició tindrà una fi solidària ja que les fotografies estaran a la venda amb un valor de 20 euros, dels quals 13 seran destinats a Càritas Bétera.

Ximo Asensi, va nàixer a Bétera,  i sempre ha tingut una gran passió i afició per la fotografia. Al poble tot el món el coneix ja que té un gran vincle amb la societat de Bétera. Asensi va ser el primer president del Club Natació SOS, a més de ser fundador del Club Tir d’Arc Carraixet, al voltant de 1992, del qual va ser monitor i jutge en les competicions.

Va començar fa molts anys en el món de la fotografia, quan es va interessar per un curs d’iniciació. A poc a poc ha anat evolucionant d’una manera autodidacta, veient tutorials i practicant molt.

Ximo Asensi anima a la població a visitar la seua exposició per a conéixer una miqueta millor el municipi i els seus voltants.

Foto portada: Ximo Asensi

Imprimir article
Comenta aquesta notícia