La beterana Carla Gelde ha viatjat esta matinada a la Xina per a participar en el torneig internacional base Mediterranean Champion la Xina amb la selecció sub-13 del València CF Femení.

El València CF va fitxar a Carla Gelde a la fi d’abril quan estava acabant la temporada amb l’equip femení de la UD Bétera. Tant els observadors del València CF com del Llevant UD la van convidar a realitzar les proves en sengles equips però Carla va optar per formar part de l’equip Che.

Carla porta setmanes entrenant amb el seu nou equip i ja ha participat en dos tornejos a la Corunya i el País Basc. La sorpresa va ser quan la van convocar per a viatjar i jugar el torneig a la ciutat de Kunming (província de Yunnan) amb una selecció de jugadores de la pedrera del València CF del 28 de juliol al 2 d’agost.

Nerviosa i emocionada, esta matinada la jugadora de Bétera ha emprés un viatge amb avió amb les seues companyes i cos tècnic de més de 23 hores. Allí passarà 10 dies jugant al futbol amb el número 4 a l’esquena i en la posició de mig-centre defensiva.

Carla ha hagut d’acostumar-se en poques setmanes a una altra manera de jugar al futbol, molt diferent de la que jugava en el UD Bétera o en l’equip de Les Alfàbegues on va començar. La seua gran basa és que corre molt i això la fa destacar en el camp ràpidament.

En el torneig participen clubs xinesos i clubs de fora d’Àsia.  El RC Celta de Vigo d’Espanya, l’anglés Crystal Palace, l’alemany TSG Hoffenheim, l’FC Zenit de Rússia i San José dels Estats Units competiran en la categoria masculina, mentre que el RCD Espanyol i el València CF, tots dos representares de la lliga espanyola, ho faran en la femenina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia