El Circuit Ricardo Tormo ha convocat a l’afició del motociclisme per a triar el cartell anunciador del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. El Gran Premi Motul se celebrarà a Xest del 15 al 17 de novembre. El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana celebra aquesta temporada la seua 21a edició i tancarà el Campionat del Món de Motociclisme en el citat Circuit.

Els organitzadors ofereixen tres opcions perquè els aficionats i aficionades trien la que més els agrade a través d’un senzill formulari en la pàgina web del traçat valencià consultar ací.

Els pilots Alex Rins, Marc Márquez, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso, últim guanyador en el Circuit, són els protagonistes en les diferents opcions que compten amb elements gràfics comuns com a logotips i informació rellevant de l’esdeveniment.

Entre els qui participen en l’elecció, que es tancarà el 5 de setembre, es durà a terme un sorteig amb tres premis: dues passades de llotja VIP, dues entrades de tribuna de boxs i altres dues entrades de tribuna groga. El Circuit anunciarà els guanyadors durant el 6 de setembre.

El cartell oficial del gran premi serveix per a anunciar l’esdeveniment i com a base de la creativitat d’altres aplicacions tant en paper com en suports digitals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia