L’art de Vincent Van Gogh arriba a l’Ateneu Mercantil de València amb l’exposició multimèdia ‘Van Gogh Alive-The Experience‘.

Aquesta mostra arriba amb més paisatges i autoretrats per ser la cinquantena ciutat que rep aquest esdeveniment a nivell mundial i la cinquena a nivell nacional.

Aquesta exposició multimèdia, que pot veure’s fins al 20 d’octubre, mostrarà més de 3.000 imatges que converteixen la sala en un enorme llenç de 1.000 metres quadrats, combinades amb l’experiència musical que ha sigut seleccionada prèviament i que pot trobar-se en la plataforma Spotify.

La sala està composta amb projectors d’alta definició i gràfics en moviment amb so envolupant multicanal de qualitat cinematogràfica, que ofereixen “un espectacular entorn immersiu” en pantalles de sis metres d’altura distribuïdes per tota la superfície.

Aquestes imatges de Van Gogh ofereixen al públic una nova visió de la pintura, deixant en primer pla detalls com les pinzellades i les mescles de color que va utilitzar l’artista per a la composició de les obres.

A més, en la mateixa sala han evocat suaus perfums de llima, lavanda fresca, sàlvia silvestre o ambre amb la intenció de crear l’ambient perfecte per a submergir-se en l’univers Van Gogh.

Es tracta d’una oportunitat perquè les persones que no tenen aqueixa afinitat amb els museus senten i aprecien l’art en aquests llocs.

L’experiència que proposa aquesta exposició abasta deu anys de Van Gogh, un viatge emocional per les etapes de vida de l’artista, on es mostra les obres mitjançant lones que permet entrar en la pintura i apreciar detalls que igual has pogut perdre en algunes de les seues obres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia