Des de les 09.00 hores del passat dissabte, 27 de juliol, les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Bétera acolliren durant tot el matí els Jocs Esportius que la Junta Local Fallera de la localitat havia organitzat per a totes les comissions falleres de la població.

Les altes temperatures no van impedir que la jornada es disputara amb alegria i germanor. Per tan sols tres euros per participant, els fallers tingueren l’oportunitat de participar en diverses activitats com, per exemple, aquagym, bàsquet o futbet, entre d’altres.

Entre els participants en els jocs, poguérem veure a la Fallera Major de 2019, Omayra Calvo i Zaballos i al regidor de Festes, Serveis Socials i Personal Manuel Pérez i Salavert, qui forma part del Món Faller des de fa molts anys.

D’altra banda, membres de Junta Local fallera estaven a una carpa amb barra de beguda, per a atendre als assistents.

Després d’aquest esdeveniment i el tradicional Campionat de Jocs de Taula, també organitzada per la Junta Local Fallera de Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, ara queda esperar fins al pròxim 7 de setembre. I és que en aquesta data es durà a terme el tradicional concurs de paelles faller.

Per participar cal inscriure’s en cada un dels casals fins al 2 de setembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia