Queden cinc dies perquè se celebre el tradicional sopar de gal·la de la Piscina que anuncia que les Festes d’Agost de Bétera ja estan ací. Per aquest motiu, com tots els anys per ara, les Obreres i Majorals de 2019 han eixit al carrer a vendre les també tradicionals alfabeguetes. La primera jornada de venda va tindre lloc fa dues setmanes, el 13 de juliol, i la segona aquest passat dissabte, 27 de juliol. Durant tot el matí, la colla va estar al carrer duent a terme aquesta tasca.

Es tracta d’una manera més de col·laborar amb la festa. Les quatre Obreres i el grup de Majorals de cada any es desplacen cap als punts més neuràlgics del municipi (diversos trams de l’antiga carretera de València i de l’Avinguda País Valencià, l’Estació, Mercadona…) per oferir a les veïnes i veïns i al trànsit que passa per la carretera una alfabegueta a canvi de la voluntat.
A continuació adjuntem una fotogaleria d’imatges de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia