L’alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda Lluesma, ha sigut reelegida aquesta setmana

presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria en segona volta per majoria absoluta, amb 18 vots a favor, 2 en contra i 11 abstencions. La socialista estarà al capdavant d’aquesta institució supramunicipal fins a 2023.

Prèviament a la votació per a l’elecció de la presidenta, els representants dels 17 municipis que integren la Mancomunitat (entre ells Bétera) han jurat o promés el càrrec. Com a novetat, després de l’entrada en vigor de la nova Llei de Mancomunitats, hi haurà dos representants per cadascun dels pobles de la comarca.

La candidatura de l’alcaldessa de Marines ha sigut l’única que s’ha presentat. Lola Celda ha manifestat que continuarà treballant per i per a la comarca, “per a fer que els municipis xicotets siguen més grans i que els més grans arriben més lluny”. “Ens queda un llarg camí, consolidant els serveis que es presten des de la Mancomunitat i projectant nous reptes que, sens dubte, aconseguirem dur a terme amb el suport de tots”, ha indicat.

La presidenta de la Mancomunitat ha tendit la mà a tots els grups polítics que conformen el nou escenari d’aquesta institució. Serà el mes de setembre quan se celebre el ple d’organització.

Lola Celda també ha agraït el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, institucions que han fet possible tots els assoliments aconseguits durant l’anterior legislatura en temes com a ocupació, mobilitat, esports, sanitat, etc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia