Com ja és tradicional, el pròxim 17 d’agost tindrà lloc la ‘cordà infantil‘ de Bétera amb motiu del Dia del Gos. Aquesta cordà, es duu a terme a la vesprada abans de la Coetà del Gos dels Majorals en la mateixa Plaça Luis Reig.

La cordà infantil d’enguany, la qual es realitzarà a partir de les 19.00 hores, està organitzada per les Obreres i Majorals 2019 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera i les penyes coeteres: Amics del coet, Fogoners i VOL LLIURE.

En aquest esdeveniment pirotècnic poden participar totes les xiquetes i xiquets que tinguen a partir de 10 anys d’edat.

Les xiquetes i xiquets interessats podran apuntar-se divendres i dissabte 9 i 10 d’agost, al barraconet dels Majorals 2019 a partir de les 19.30 hores. Per poder inscriure’s deuran anar acompanyats de mare, pare o tutor legal.

Enguany, com a novetat, totes les persones participants tindran un regalet coeter molt bonic, segons ens informen des de la mateixa organització.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia