L’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera està fent lliurament estos dies a diferents famílies més vulnerables del municipi dels tiquets donats per l’Associació d’Industrials Firaires de Llevant perquè els xiquets puguen també gaudir de la fira instal·lada en l’Albereda.

L’objectiu d’aesta iniciativa, que ve desenvolupant-se des de fa alguns anys, és crear igualtat d’oportunitats entre els xiquets i xiquetes del municipi que pertanyen a famílies en risc d’exclusió social per diferents motius.

La totalitat dels tiquets són entregats a estes famílies perquè puguen gaudir de la fira com la resta dels veïns de la localitat. Per al lliurament d’estos vales, es tenen en compte les edats dels joves que formen part del nucli familiar, sent de 2 a 14 anys.

L’àrea de Serveis Socials ja ha començat la gestió perquè els vals siguen repartits al més prompte possible. Així, l’Ajuntament de Bétera manté el seu compromís amb la societat de Bétera i les seues famílies, podent ajudar els més xicotets a gaudir de l’oci durant les vacances.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia