Ban municipal de l’Ajuntament de Bétera: 

L’Ajuntament de Bétera comunica, en relació amb el llançament de coets de la NIT DE LA COETÀ, que queda autoritzat el llançament per tots els carrers de la localitat, excepte en aquells que es designen com a vies d’evacuació i a una distància de seguretat de 35 metres de la mateixa, així com les d´especial risc que s’indica en el plànol que figura en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Bétera i pàgina web també d’aquest Ajuntament, junt a les normes de participació de la cordà i coetà.

Per a l’acte de la “Coetà” es permetrà el llançament a totes aquelles persones empadronades a la localitat de Bétera, majors d’edat, que disposen de carné CRE i que pertanyen a una associació en la que hi haja almenys un responsable de grup reconegut com a expert, que serà l’encarregat de presentar a l’Ajuntament la documetació referent als membres de la seua associació que vagen a participar, aportant un llistat de participants amb una fotocòpia del DNI, carnet CRE de cadascú d´ells i segur de danys personals contractat.

Aquelles persones que desitgen accedir con a passius al recinte acotat per a la Cordà que tindrà lloc a la 1.00 hores de la matinada del 16 d’agost de 2019, hauran de ser majors de 16 anys i obtindre la corresponent autorització personant-se en Casa Nebot, els dies 1 i 2 d’agost en horari de 18.00 a 20.00 hores i el dissabte dia 3 d’agost en horari de 11.00 a 13.30 hores, aportant DNI i la seua fotocòpia i l´autoliquidació corresponent degudament abonada que podran obtindre a la pàgina web de l’ajuntament www.betera.es, per import de 11.39 euros, en cumpliment de l’Ordenança Municipal aprobada a l’efecte.

Que així mateix cap resenyar que l´autorització per a la Cordà no autoritza el llançament de coets de la Coetà que tindrà lloc a continuació.

El plànol dels carrers autoritzats per a “LA COETÀ” pot sofrir variacions, en aquest cas, actualitzaríem la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia