Les Obreres i Majorals de 2019 ja ho tenen tot preparat perquè demà més de 430 comensals gaudisquen del Sopar d’Estiu que anunciarà que les Festes de Bétera d’enguany ja estan pràcticament ací.

Com cada any, la Piscina Municipal de Bétera es vestirà de gala per aquest gran esdeveniment al qual els veïns i veïnes del poble van vestits de gala. Llums, flors, taules, barres i un gran escenari, faran que siga una nit perfecta.

La vesprada començarà a partir de les 18.00 hores o un poc més, quan els Majorals es dirigisquen a recollir al seu president, Rafael Moreno. D’allí la comitiva, acompanyada per música, es dirigiran cap a casa de la 1ª Obrera Casada, Davinia Calero (al voltant de les 18.45 hores). Després serà el torn de la 1ª Obrera Fadrina, Pau Mollà (entre les 19.30 i 19.45 hores). Posteriorment, s’anirà per la 2ª Obrera Casada, Mari Carmen Gil, i finalment per la 2ª Obrera Fadrina, Mireia Fuentes. S’ha calculat entre mitja hora i tres quarts d’hora entre obrera i obrera.

S’espera que entre les 21.00 i 21.30 hores els convidats ja estiguen a la piscina per rebre a les Obreres i Majorals de 2019 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local.

Sabem de primera mà que les quatre protagonistes de les festes tenen ja els seus vestits preparats per a aquesta nit especial, però mantindran la sorpresa fins a l’últim moment. Així ens ho van contar fa uns dies les mateixes Obreres: Pau, Mireia, Davinia i Mª Carmen. De moment, asseguren que estan prou tranquil·les. “Els nervis vindran quan s’acoste l’hora”, ens indiquen Pau i Mireia. A Davinia i Mª Carmen les podem veure un poc més nervioses, però també va en el seu caràcter. Les quatre es troben segures perquè tenen molta ajuda de tota la seua família, amigues, amics, veïnes, veïns…

El moment més esperat per totes i tots arribarà amb el ball de la mà dels professors Ana Mª i Héctor. Al costat de quatre dels majorals, les obreres hauran d’obrir el ball amb una coreografia que porten assajant des de fa mesos. Pau ballarà amb Pascual Ramón, Mireia amb Rafa Fuentes, Davinia amb Vicente Campos i Mª Carmen amb Javi Real. Les quatre parelles han estat assajant durant varies setmanes per fer-nos gaudir a totes i tots dels seus millors passos.

La festa seguirà amb música i beguda en barra per a tots els allí presents. Però, a més a més, la novetat d’enguany és que l’acte de presentació comptarà amb unes pantalles perquè tots els assistents puguen veure des de tots els punts del recinte aquest acte. El so també estarà repartit de manera que s’escolte perfectament. Així, ens ho va donar a conéixer ja fa uns mesos el President dels Majorals 2019, Rafa Moreno.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia