L’alcalde de València, Joan Ribó, ofereix la ciutat de València per a acollir el vaixell de l’ONG espanyola Proactiva Open Arms, que navega amb 121 immigrants rescatats al Mediterrani, després que dues dones africanes en avançat estat de gestació foren evacuades hui de la nau.

Així ho ha determinat Ribó, per al qual València és “una ciutat d’acolliment, oberta i amb un deure ètic i humà amb les persones que arrisquen les seues vides fugint del terror, la guerra o la misèria”, han informat a EFE fonts municipals.

“Volem continuar el camí que comencem amb l’Aquarius. Per això, i conjuntament amb la Generalitat, sol·licitarem al Govern espanyol que òbriga el port de València a aquest vaixell”, ha assenyalat.

“València i els valencians volem estar al costat dels valors de solidaritat, de benestar i de llibertat que Europa sempre ha representat. Tenim la confiança que el Govern no dubtarà a posicionar-se en la mateixa línia que nosaltres, les vides d’aquestes persones no poden esperar més”, ha afegit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia