Fa uns mesos, l’equip de Bétera.com quedava amb les quatre Obreres de 2019 per poder conéixer-les millor i saber com anaven els inicis de tot un any de treball, il·lusió i somnis complits. Fa una setmana uns avançàvem que havíem tornat a quedar amb elles i féiem un balanç de com anaven els preparatius per al sopar de la piscina. Al llarg d’aquesta setmana, toca anar comentant com hi ha anat evolucionant aquesta etapa per a cada una i en quin punt es troben tots els preparatius de cara a les Festes Patronals, les quals ja estan pràcticament ací.

Tal com férem al mes de febrer, començarem a parlar sobre Pau Mollà i Zaragozà, 1a Obrera Fadrina de 2019. Durant aquest exercici, Pau ha estat estudiant l’últim curs de bioquímica i ciències biomèdiques i ho ha hagut d’anar compaginant amb els actes als quals havia d’assistir com Obrera. “Pensava que no arribava perquè l’estudi i el fet de ser Obrera suposa molta feina, però al final he pogut organitzar-me per a acabar el grau i ho he tret tot a la primera”, explica la mateixa Pau. “A més a més, he entrat al Màster que jo volia”, prossegueix.

D’aquesta manera, aquesta jove Obrera ens indica que la clau per dur-ho tot endavant ha sigut l’organització. “He de reconéixer que tinc bona capacitat per organitzar-me i, a banda, és cert que també he eixit menys i he hagut de dedicar-li menys temps a la meua vida social habitual. Però en definitiva he aconseguit el que jo volia”, declara la 1a Obrera Fadrina.

Quant als preparatius de cara a festes, menciona que “el carrer ja té tota la decoració aèria col·locada i la via ja ha començat a pintar-se”. “D’altra banda, quant als preparatius de festes queda algunes cosetes a ultimar i concretar de cara a festes. Doncs, encara que nosaltres hem intentat avançar treball perquè no s’amuntonara, sempre hi ha coses que sols es poden rematar a última hora i com són tantes coses suposa molta feina”, afegeix Pau.

Aquesta Obrera no s’oblida de la importància que té comptar amb el suport i l’ajuda de la família, parella i amics. “A la meua família estan tots treballant moltíssim per la meua festa”, comenta Pau. “Ma mare està en tot, però sobretot està pendent dels vestits i els complements. A més a més, s’encarrega de dirigir el carrer al costat de la meua germana Aina. Manel i mon pare també estan molt implicats amb el carrer, anant a comprar i controlant que no falte de res per a ningú”, especifica.

Així mateix, aquesta jove també recorda “la col·laboració de totes les veïnes i veïns, ties i cosins, en especial Inés que ha continuat organitzant la loteria”.

“El dissabte 10 d’agost farem un sopar per a tot el veïnat i amics, una vegada ja estiga tota la decoració del carrer finalitzada”, explica Pau amb rostre d’il·lusió. I és que l’Obrera ens comenta amb entusiasme que té moltes ganes de “viure grans moments amb tots els veïns, familiars i les altres tres Obreres i Majorals”.

“Pense que el dia que més esperem tots que arribe però que no acabe mai és el dia 15 d’agost. Aquest dia ho és tot, des que comença fins que arriba a la seua fi”, especifica.

Per finalitzar la nostra trobada amb la 1a Obrera Fadrina de 2019, aquesta remarca la sort que ha tingut el fet de poder viure aquest somni amb les quatre Obreres i la colla de Majorals que li ha tocat. “Estic molt contenta i orgullosa de tindre al meu costat a Mireia, Davinia i  Carmen en aquesta festa. Pense que no haguera pogut tindre més sort perquè són les tres espectaculars per dins i per fora”, destaca en diverses ocasions.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia