Un total de 19 persones han resultat ferides lleus després que un avió de la companyia British Airways haja aterrat en l’aeroport de Manises amb foc en un dels motors, segons han informat fonts de la Delegació del Govern i del Centre d’Emergències de la Generalitat.

Tres dels ferits lleus ho han sigut per intoxicació per fum i han sigut traslladats a un hospital, i la resta han sigut atesos en el propi aeroport per causes com a rascades o crisis d’ansietat, segons han informat a EFE fonts de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

Segons el Centre d’Emergències de la Generalitat, esta vesprada han rebut una notificació que s’havia detectat foc en un dels motors d’un avió en aterrar, encara que a l’arribada dels bombers no hi havia foc, sol fum.

A continuació s’han obert les portes d’emergència de l’avió, que feia la ruta Londres-València, i el passatge ha eixit per elles.

Segons Emergències, l’aeroport no ha activat la fase d’emergència però el trànsit aeri s’ha desviat uns 25 minuts i posteriorment s’ha restablit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia