La 1a Obrera Casada de 2019, Davinia Calero i Escartí, també li ha concedit a Betera.com un entrevista per conéixer de primera mà com porta tots els preparatius de cara a les pròximes Festes patronals.

Ara mateix està feta un manoll de nervis, però d’altra banda està molt segura que tot eixirà bé perquè té molta ajuda de totes i tots: “Els gallardets ja estan col·locats, ja han començat a pintar el carrer i l’últim era la il·luminació, però la veritat és que tinc moltíssima ajuda per part de tota la família, amics i veïns. En especial mencionar als meus cunyats Jorge, Salva i Toni que estan treballant de valent al carrer al costat del meu marit Jesús”, explica Davinia. “Quant a la resta de preparatius ja ho tinc tot prou organitzat”, matissa

“D’altra banda, per als vestits i les proves estic anant només amb ma mare i el meu marit, sense els quals no podria portar la festa endavant. Ningú més sap quins vestits portaré fins a última hora”, indica aquesta Obrera. “Els meus fills també estan vivint de manera intensa, però diferent aquesta Festa. El meu fill xicotet és un enamorat dels coets i el meu major està en tot el que necessitem”, afegeix.

“Quan pense en el dia 15 plore d’emoció d’imaginar-me el fet de veure arribar a la meua Obrera Fadrina Pau per a ficar-li la mantellina”. Així és com ens explica Davinia quin és el seu dia més esperat de Festes. “A més a més, també estic emocionada perquè aquest dia portaré la mantellina i la ‘teja‘ de la germana del meu iaio, ma tia Pilar Escartí, així com per a la dansà portaré el seu Mantó de Manila. I és que ella fa seixanta anys que fou Obrera i tinc molta il·lusió de portar aquestes peces d’ella, les quals estan perfectament conservades, ja que ella treballava a una tintoreria”, declara.

“També vull destacar el suport que tinc amb Vicente Campos com a parella meua de ball. Va ser la meua parella al ball de Sant Valentí i també de la Piscina i continuarà sent-ho al Ball de Torrent i la Dansà, ja que és un ballarí fabulós”, comenta aquesta Obrera quan se li pregunta com porta els balls tradicionals de les Festes Patronals.

Per finalitzar la nostra cita, Davinia també coincideix a dir que les quatre Obreres han tingut molt bona sintonia des del primer moment, sintonia que es complementa amb el grup de Majorals. “Pau estava feta per a mi i Mireia per a  Carmen i entre les quatre tenim molt bon enteniment”, conclou.

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia