Esquerra Unida de Bétera ha sol·licitat a través d’un comunicat més neteja a l’Ajuntament de Bétera, “creiem que és necessari que s’amplie el nombre de contenidors i la freqüència de recollida del fem tant en el nucli urbà com en els seus voltants i d’esta manera evitar que continuen acumulant-se fem, poda, residus i restes de mobles”.

“Igualment considerem que és imprescindible que s’amplie els dies de recollida de restes de mobles i de poda que, com és sabut, durant estes dates s’incrementen de manera important al costat dels contenidors”, expliquen.

No solament sol·liciten més mitjans per a acabar amb la brutícia sinó més educació i civisme per part dels ciutadans, “creiem que és important que els veïns i veïnes facen un major esforç per utilitzar l’ecoparc, per a desfer-se dels vells mobles i andròmines que hagen de tirar”.

“Finalment considerem que des de l’Ajuntament de Bétera s’hauria de realitzar una campanya de sensibilització dirigida als ciutadans, perquè entre tots contribuïm a mantindre millor el nostre entorn natural”, conclouen.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia