La Guàrdia Civil ha detingut a l’oncle d’un bebé de quinze mesos i investiga al pare d’este menor que va ingressar diumenge passat en un hospital valencià amb dos traumatismes cranioencefàlics i restes de cocaïna i cànnabis en el seu organisme.

Fonts de l’Institut Armat han informat a EFE que l’equip de dones i menors de la Guàrdia Civil investiga els fets, ocorreguts a Bétera i dels quals van tindre coneixement després de ser el menor hospitalitzat.
Les fonts només han assenyalat que ha sigut detingut un oncle del bebé i que el seu pare està sent investigat.

Segons publica este dijous el diari Levante-EMV, el bebé va ingressar a l’Hospital La Fe de València amb dos traumatismes cranioencefàlics i en les proves toxicològiques realitzades van trobar restes de cocaïna i cànnabis en el seu organisme. Fonts del centre hospitalari consultades per l’Agència EFE no han facilitat cap informació sobre este tema en tractar-se d’un menor d’edat.

Segons assenyala el diari va ser la mare del bebé, una jove de 19 anys, la que va portar al xicotet al servei d’Urgències perquè estava “decaigut i tenia somnolència” i allí els metges van detectar dos colps al cap, que segons la seua mare es va produir en dos caigudes. Després de detectar la presència de cocaïna i cànnabis, i davant els traumatismes que presentava, els facultatius van activar el protocol per un possible cas de maltractaments.

El Consell assumeix la tutela del bebé

La Generalitat ha assumit la tutela del bebé de 15 mesos ingressat des de diumenge passat en un hospital valencià amb dos traumatismes cranioencefàlics i restes de cocaïna i cànnabis en el seu organisme.

Així ho han informat a EFE fonts de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que ha assumit la tutela després de conéixer el cas del bebé hospitalitzat, l’oncle del qual ha sigut detingut i el seu pare investigat per la Guàrdia Civil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia