La 2a Obrera Casada Carmen Gil i Martínez, ha sigut l’última de les quatre Obreres de 2019 en parlar amb l’equip de Betera.com. Ella es caracteritza per ser molt nerviosa, però el somriure mai el perd. D’aquesta manera, ens conta com ha sigut el seu any. “Ha sigut un any de canvis i experiències noves, però tot en positiu. Amb ganes, il·lusió i sense mirar cap enrere, apartant el que val i el que no val, tot ha anat cap endavant”, explica. “Destaque el dia de la comunió del meu fill, dins d’aquestes vivències, perquè va ser un dia molt bonic on el meu fill va emocionar-se molt i ens va transmetre la seua emoció al meu marit Carlos i a mi”, afegeix. D’altra banda, també ens detalla com està vivint la seua filla aquesta etapa. “Ella vol tots els vestits i sabates de la meua Festa per a ella”, indica amb un somriure.

“Enguany és la primera vegada que s’ha tallat un tram de l’Avinguda País Valencià per a una Obrera. I és que eixiré de casa ma mare i hem estat pintant aquest tros i adornant amb gallardets i molinets de vent”, comenta quan se li pregunta pels preparatius. “No puc dir qui de la meua família, veïns i amics està ajudant més, perquè tots estan completament bolcats amb mi i la festa al 100%. L’única més nerviosa soc jo, però tinc clar que soc Obrera gràcies al meu marit”, declara. “De fet, he de dir que el meu germà Valentín que, a més és Majoral enguany, està també venint a tot”, prossegueix.

Mentre parlem amb aquesta Obrera,  Carmen va vivint moments d’emoció i entre llàgrimes d’alegria recorda les ganes que tenia de representar les Festes des de ben menuda. “Des de xicoteta he volgut ser Obrera i, de fet, cada 22 d’agost li deia al meu marit que no ens n’anàrem aquest dia de viatge per si de cas arribava el moment que em tragueren”, comenta.

“Jo ja tinc tots els vestits preparats, però sols d’imaginar-me el moment en què Davinia vinga per mi el dia 15 d’agost i anem cap a l’església a rebre a Pau i Mireia ja m’aborrone”, menciona.

Per a concloure ens recalca el més important per a ella de la Festa. “Encara que siga important anar a gust amb els vestits, sabates, maquillatge, pentinats… Per a mi el més destacat és el que m’emporte d’ells i elles. Els meus Majorals són fantàstics, i per a elles no tinc suficients paraules. Mireia és pura per dins i per fora i no cal dir tot el que suposen per a mi Davinia i Pau, especifica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia