Fa tres hores es declarava un Incendi Forestal a Riba-Roja de Túria. Per a l’ocasió es mobilitzava 1 capatàs coordinador, 1 vehicle, 2 autobombes, i 2 unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana i Mediambiental. A causa de la proximitat de les cases s’establia la situació 1.

Fa 45 minuts, el 112 GVA també informava el seu Twitter d’un Incendi Forestal a la urbanització Sant Miquel de Nàquera. Allí s’han desplaçat 2 avions, 1 helicòpter amb brigada, 2 unitats de Bombers Forestals de Generalitat Valenciana, 1 autobomba, 2 dotacions de Bombers de València i un capatàs coordinador.
A causa de la proximitat de les cases s’establia la situació 1.
No obstant això, l’evolució favorable i la ràpida intervenció ha permés la retirada dels mitjans aeris.
Segons tinguem més informació del 112 GVA, anirem actualitzant-la al nostre diari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia