La brutícia, els actes de vandalisme i les queixes per soroll als parcs de Bétera són habituals des de fa temps en el municipi. Són moltes les queixes que la bústia ciutadana del nostre periòdic rep sobre les molèsties que pateixen contínuament els veïns de parcs com el del Calvari o La Barraca pel soroll que general els joves que es concentren allí cada nit.

També són habituals els actes vandàlics com el trencament dels nous aparells de gimnàstica instal·lats o dels gronxadors per als més xicotets. Sense anar més lluny fa unes setmanes a casa Nebot es trencava el material que els xiquets de l’escola d’estiu estaven utilitzant com a carpes, cadires o la piscina inflable.

El problema no és nou, ve de lluny, per això el govern municipal (PP, Mas Camarena i C’s) valoren tancar els parcs a la nit. Evidentment no poden tancar-se tots, sols aquells que no estan completament oberts, com el conegut com a parc del Portó o la Barraca, el parc de Casa Nebot i el Calvari.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, confirma a este periòdic que s’està estudiant la manera de fer-lo, “mentre prenem una decisió de com o qui els tanca, la qual cosa si hem augmentat és la presència de patrulles policials sobretot als parcs del Calvari i la Barraca que són els que estan generant més conflicte, encara que és veritat que quan s’acosta la policia els joves marxen de seguida”.

El tema també va sorgir durant el ple ordinari del mes d’agost celebrat el dilluns. En la sessió l’alcaldessa popular va confirmar que s’està estudiant el tancament dels parcs i l’elaboració de campanyes informatives perquè la ciutadania prenga consciència del problema.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia