Fins al pròxim divendres, 16 d’agost, l’antic ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) compta amb l’exposició fotogràfica del veí del municipi Ximo Asensi.

Aquesta mostra va ser inaugurada el passat 2 d’agost i està formada per un total de 50 imatges.

En aquesta exposició, segons ens ha explicat el mateix Ximo Asensi “hi ha un poquet de tot, però principalment es mostra elements representatius de Bétera”. D’aquesta manera, trobem diferents edificis representatius de la localitat, com per exemple la torre Bofilla, Casa Nebot o el campanar (imatge cedida a l’Ajuntament de Bétera). D’altra banda, hi ha una secció dedicada a la ciutat de València on hi ha imatges del mercat Central o l’Estació del Nord. El Port de València també té la seua secció de fotografies.

En la planta superior de les instal·lacions de l’Ajuntament Vell podem trobar vistes i paisatges tant de Bétera com dels seus voltants, una mostra d’ocells i, finalment, plantes de la zona.

Amb aquesta exposició, Ximo Asensi ha volgut compartir amb els veïns de Bétera, i amb aquelles persones que s’acosten a l’exposició, “algunes coses que molta gent pel dia a dia no veu”.

Aquesta mostra també té el seu vessant solidari. Doncs, les fotografies estan a la venda amb un valor de 20 euros, dels quals 13 seran destinats a Càritas Bétera.

Ximo Asensi, va nàixer a Bétera,  i sempre ha tingut una gran passió i afició per la fotografia. Asensi va ser el primer president del Club Natació SOS, a més de ser fundador del Club Tir d’Arc Carraixet, al voltant de 1992, del qual va ser monitor i jutge en les competicions. També va estar una temporada a la companyia de teatre ‘Pepeta Ricart’. Segons ell mateixa ens explica, mentre fotografiem les seues imatges: “Ja feia fotagrafia quan estava al Tir d’Arc Carraixet i abans”.

I és que va començar fa molts anys en el món de la fotografia, quan es va interessar per un curs d’iniciació. A poc a poc ha anat evolucionant d’una manera autodidacta, veient tutorials i practicant molt.

A continuació us deixem una xicoteta mostra d’aquesta exposició, però tindreu que anar a gaudir d’ella per contemplar la seua meravella,

Imprimir article
Comenta aquesta notícia