La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix aquest estiu de nou les activitats a l’aire lliure ‘Waterballs‘, ‘Waterbikes‘ i els ‘Kayaks transparents‘ per a navegar en els llacs. A l’agost, aquesta activitat amplia el seu horari fins a les 21.30 hores.

El preu, en el cas de ‘Waterballs‘ i ‘Waterbikes‘, és de 5 euros per 10 minuts. Els caiacs costen 2,5 euros per 10 minuts, 5 euros per 20 minutos i 7,50 euros per 30 minuts (preu per persona). L’horari de tots dos serveis és de dilluns a diumenge de 10.00 a 21.30 hores. Aquestes activitats estaran en marxa tot l’estiu, així com els mesos de setembre i octubre.

Les ‘Waterballs‘ són una activitat en la qual els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bambolla de plàstic de dos metres de diàmetre.

Les ‘Waterbikes‘, que permeten pedalar pels llacs, estan destinats a persones a partir de 1,40 metres d’altura.

Per part seua, els Kayacs tenen capacitat per a dues o tres persones encara que també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia