Centenars de persones van participar aquest dimarts, 13 d’agost, a la nit en el Concurs de Paelles organitzat per les Obreres i Majorals de 2019 a l’Albereda de Bétera. En total es van cuinar unes 50 paelles i la millor i més saborosa, segons el jurat, va ser la realitzada per una colla de la Falla Gran Via del Sud, que a més d’art amb les Falles sembla també que dominen el tema de l’arròs.

La segona paella millor valorada va ser la del grup d’amics de la 2a Obrera Fadrina, Mireia Fuentes i Moreno.

Finalment, el tercer premi va ser per a un grup d’amics que van ser Majorals en l’any 2011 i fa molts anys que guanyen premi al concurs.

Passades les nou de la nit els Majorals es disposaven a repartir els ingredients per a la tradicional paella i després arribava el tro d’avís que anunciava l’inici del concurs. Els grups es diferenciaven perfectament els uns dels altres gràcies a les samarretes identificadores que havien creat per a l’ocasió.

Després del sopar va arribar la festa amb l’orquestra Montecarlo, un grup musical exitós que sol amenitzar les Festes de diversos municipis.

Estigueres al concurs de paelles? Busca’t!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia