La Falla Gran Via del Sud de Bétera ja està planificant una nova Setmana Cultural per al pròxim mes de setembre, amb la qual celebrar el 40 aniversari de la comissió i apropar un poc més el món faller als veïns i veïnes del poble, demostrant així que ser faller és ser-ho els 365 dies de l’any.

Ens asseguren des de la falla del Sud que s’ha intentat trobar l’equilibri perquè totes les persones, de qualsevol edat, tinguen alguna activitat que els agrade. Destaquen, per exemple, les xarrades del dia 13 de setembre o la Dansà de dissabte 14 de setembre.

Estes xarrades tractaran dos temes que preocupen molt a la comissió de Bétera, com són la indumentària valenciana i, d’altra banda, la falla. La primera estarà impartida per Xavier Rausell i Salvador Ferris, membres del grup de Balls populars Les Folies. La segona xerrada comptarà amb la presència de prestigiosos artistes fallers, com ara Mario Gual i Xavier Gàmez, artistes de la comissió, entre d’altres, per parlar de la situació actual de la falla, i les problemàtiques més actuals.

A més a més, se celebrarà una xerrada-taller de xarxes socials per als més joves, un taller pràctic d’indumentària valenciana, el lliurament del Premi Bofilla, una dansà, sopar de gala….

El president, Vicent Manel Miret afirma que ha dut molt de treball preparar estes jornades culturals, però que amb la delegació del 40 aniversari i la seua directiva tot ha estat més fàcil. Miret, aprofita també l’ocasió per a convidar a tothom a esta Setmana Cultural.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia