Com ja ve sent tradicional en el segon dia de les Festes de Bétera, aquest dimarts 13 d’agost va tindre lloc una partida de Pilota Valenciana. Enguany es va celebrar al carrer del Trinquet, a càrrec de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Bétera.

Però abans, al matí, també es va realitzar un taller d’aquesta mateixa disciplina esportiva al citat carrer.

Les Obreres i Majorals de 2019 van assistir a la partida de pilota, fent-se una foto de família amb els pelotaris. Posteriorment, la 2a Obrera fadrina Mireia Fuentes Moreno va ser l’encarregada de fer la treta de la pilota.

Així, es va dur a terme una molt bona partida on va assistir un bon nombre de veïnes i veïns de totes les edats. Alguns, va tindre l’oportunitat de seguir la partida des del seu balcó amb precaució que la pilota no li donara.

A continuació, oferim una fotogaleria de la jornada de Pilota:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia