Com cada any els carrers de les obreres han sigut pintades i adornades durant dies pels familiars, amics i veïns de les protagonistes perquè estos dies lluïsquen boniques i acolorides.

Betera.com ha visitat els carrers. A la urbanització El Portón, el carrer de Pau llueix amb una infinitat de molinets que giren sense parar amb el vent. Baix una sanefa de flors i margarides decoren la calçada. A més unes les banderoles recorden amb imatges que la de Pau és una família festera en la qual moltes dones, com la seua tia o la seua mare, han sigut obreres abans que ella.

Per primera vegada s’ha tallat al trànsit una part de l’Avinguda País Valencià. Mari Carmen ha aconseguit decorar el seu carrer del que ix cada dia amb una acolorida i divertida temàtica dedicada a Hawaii.

El carrer Joanot Martorell, junt  al Poliesportiu de Bétera, ha sigut el carrer que s’ha decorat en honor a l’obrera casada Davinia amb una temàtica romàntica i un colorit en tons rosa. Al carrer cada nit els veïns gaudeixen des de fa dies de sopars i festa, celebrant que una obrera viu en esta part de la localitat.

El carrer Trinquet és el carrer de Mireia, segona l’obrera fadrina, i està dedicada a una de les seues passions: el mar. Els “gallardets” en tons blaus i col·locats en diversos nivells simulen el fons marí, alhora que fan una ombra estupenda perquè els veïns gaudisquen del carrer. A més els visitants poden gaudir de molts motius marins fets a mà.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia