Al matí, les alfàbegues i el confeti són protagonistes, a la nit, els coets prenen el relleu i la pólvora s’apodera de tot el poble.

Cada dia 15 la història es repeteix a Bétera. Després de l’Ofrena de les Alfàbegues, els veïns i veïnes de Bétera descansen per a gaudir de la nit, que no és qualsevol nit.

Per a anar obrint boca, primer Coet de Luxe en la Placeta del Sol. A la mitjanit Cant d’Albaes a la porta de l’Ajuntament de Bétera i després la bogeria: Gran Cordà al carrer Gascón Sirera a càrrec dels Majorals de 2019 i a continuació l’esperada Coetà fins a les 6.00 del matí per tots els carrers del poble autoritzats.

Com cada any les fotos ens arriben des de dins de la bogeria. Maria José Granell (La Palera) i Emilio Pacho ens han manat estes espectaculars fotos preses des de diferents carrers del nucli urbà. Gràcies!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia