Ahir divendres, 16 d’agost, centenars de persones van acudir al sopar popular celebrat a l’esplanada del recinte de l’Albereda de Bétera. Abans de les 21.00 hores ja es podia veure una llarga cua per assistir a aquest sopar en què els veïns de Bétera es troben, relacionen i parlen, sobretot, de les festes que estan vivint intensament.

Es tracta d’un sopar per per als abonats de les targetes, a càrrec dels Majorals 2019.

 

Entre apetitosos entrepans de pernil, formatge, llonganissa, olives i cacaus per picar, entre d’altres, va transcórrer aquest divertit sopar que s’ha convertit en una cita obligada per a tots aquells que tenen els tiquets corresponents de les targetes dels Majorals.

En acabar de sopar es replegaren les taules i sobre les 23:00 donava inici el Gran festival dels 90, NINETY’S PARTY, amb l’actuació en directe dels populars grups DOUBLE VISION I NEW LIMIT i, per a finalitzar, l’estel.lar actuació de OBK, amb els DJ’s JOSE COLL I «ESPINETE» KU MANISES.

A continuació, també adjuntem un vídeo, resum d’aquest segon sopar popular de les Festes 2019 de Bétera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia