Després d’un matí intens on les Alfàbegues cobraven el gran protagonisme de la jornada, mentre passejaven pels carrers principals de Bétera fins a arribar a l’església de la Puríssima, la vesprada del 15 d’agost va ser moment per a celebrar la tradicional processó a la Mare de Déu d’agost, culminant amb el llançament dels Coets de luxe.

Com és habitual, en la processó d’aquest dia participen Obreres d’altres anys a banda de les Obreres i Majorals del present any. Així, diverses generacions d’Obreres Fadrines i Casades van desfilar en aquesta solemne cercavila, ciri en mà. L’acte d’enguany ens va deixar imatges emotives, on Obreres de 2010 portaven de la mà una cistella de precioses flors en honor a la seua Obrera Casada Menxu, qui ens va deixar recentment.

La processó era encapçalada per la Colla de Tabal i Dolçaina ‘Xè què burrà‘ i tancada per les autoritats municipals i la banda de música.

Una vegada donada la volta fins a arribar de nou a l’Església de la Puríssima i entrar la imatge de la Mare de Déu, es donava pas als coets de luxe. El color protagonista dels coets d’enguany també era el rosat, igual que el confeti de la rodà.

A continuació, us deixem una fotogaleria de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia