Una de les nits més esperades a les Festes de Bétera és, des de fa unes dècades, la Nit de Rock. Aquesta jornada ja s’ha convertit en una cita ineludible dins la programació d’actes festius. Habitualment sol celebrar-se després de la Coetà del Gos, és a dir, el dia 17 d’agost.

Ahir va actuar per a encetar les actuacions el grup de rock en valencià amb toc d’humor ‘Bajoqueta Rock’. Posteriorment, arribava el torn de dos grups de rock molt populars dins el panorama nacional, els quals nos és la primera vegada que actua a les Festes de Bétera. Així, Porretas i Reincidentes omplien de seguidors i seguidores el recinte de l’Albereda de Bétera.

Dues càmeres fotogràfiques i una de vídeo de l’equip de Betera.com van cobrir aquesta nit. A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia